ARKIV

Turnir në futboll për mërgimtarët

  • 23/07/2021
  • By RTV Mitrovica
Share

Turnir në futboll të vogël 3×3 në sheshin Mehë Uka në Mitrovicë, kushtuar Diasporës.

“Mirë se Vini Diasporë”

Drejtoria për Kulturë Rini edhe Sport – do të organizojë një turnir në futboll të vogël në formatin 3×3 (nga tre lojtarë) Dedikuar Diasporës.
Turniri do të fillon nga ora 20;00 në Sheshin “Mehë Uka”.

Ky turnir zgjatë tetë ditë duke filluar nga data 26.07.2021 dhe perfundon me 02.08.2021.

DKRS-ja, Sektori i Sportit do të ndanë kupa për më të mirët e këtij turniri.

Të ineresuarit mund të lajmrohen në numrat e telefonit: 049 – 165 – 934 dhe 049 – 287-650, tek zyrtari Nazmi Raci!