Kulture

Nesër do të shfaqet premiera e komedisë “Huq Huq”

  • 27/02/2023
  • By RTV Mitrovica
Share

Nesër do të shfaqet premiera e komedisë “Huq Huq”

Teatri i Qytetit “Muharrem Qena” nesër, ditë e martë, me datë 28.02.2023, duke filluar nga ora 19:00, do të shfaq premierën e komedisë “Huq Huq”, në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica”.

Shfaqja “Huq Huq”, me autor Laurent Baffie dhe regji të Kreshnike Osmani, përveç premierës, do të ketë edhe reprizë me datën 01.03.2023, duke filluar nga ora 19:00.

Jeni të mirëseardhur!