ARKIV

Autori i anekdotave – Xhafer Uka

  • 04/07/2021
  • By RTV Mitrovica
Share

Në emisionin me Donjeta Zahiti, musafirë i ftuar në studio ishte autori Xhafer Uka.

Xhafer Uka njihet si një nga autorët e anekdotave të cilat i përmbledh nga autor të ndryshëm dhe i vendos në një libër, ku më pas i publikon ato! Përveq anektodave, në veprat e tij mund të gjinden aforizma dhe fjalë të urta.

Për më shumë rreth veprave të tij të botuara, ndiqeni intervistën…