Debate

Aktivizmi rinor

  • 04/07/2021
  • By RTV Mitrovica
Share

Në lidhje me aktivizmin rinor, vullnetarizmin si dhe rinisë në përgjithsësi, ishte tema e trajtuar në studio, ku mysafir ishin aktivistët rinor: Liridon Kurti – Kryetar i Këshillit të Veprimit Rinor Lokal në Mitrovicë, si dhe Bujar Beka, kryetar i organizatës joqeveritare “Rinas”.

Bisedën e realizoi, Fatlinda Beqiri.

Për më shumë rreth aktivizmit rinor në qytetin e Mitrovicës, ndiqeni videon në vijim: