Debate

5 Prilli – Dita e të rinjve të Sanxhakut

  • 04/07/2021
  • By RTV Mitrovica
Share

Data 5 Prill, shënon ditën e të rinjve në Sanxhak, ku Asociacioni i të Rinjve të Sanxhakut kishte organizuar aktivitet, seminarin për edukimin politik të të rinjve. Në këtë seminar, ekzkluzivisht ishin të ftuar ish kryetari i Kroacisë, z. Stipe Mesiq, dhe prof. Dr. z. Nexhmedin Spahiu.

Z. Mesiq dhe z. Spahiu, së bashku me Kryetarin e Këshillit Kombëtar Boshnjak, Dr. Sulejman Ugljanin, mbajtën fjalime në lidhje me temën e edukimit politik të të rinjve “Pozicioni Politik dhe Perspektiva e Boshnjakëve dhe Sanxhaku”.

Ky takim është realizuar me 5 Prill 2018, në qendrën rinore në Novi Pazar.

Ju ftojmë të ndiqni folësit e seminarit, z. Mesiq, z. Spahiu dhe z. Ugljanin, në videon vijuese: