Lajme

Vazhdon procesi i zgjedhjes së këshillave lokale, sot në Suhadoll e në Lagje të Doktorëve

  • 26/05/2023
  • By RTV Mitrovica
Share

Komuna e Mitrovicës po vazhdon me procesin e zgjedhjes së kryetarëve të fshatrave, lagjeve dhe vendbanimeve.

Takimet e fundit janë mbajtur për fshatrat Broboniq dhe Koprivë, Vërrnicë, Pirq dhe Vidimriq.

Tubimi i radhëz për zgjedhjen e kryetarit dhe anëtarëve të këshillit mbahet sonte për Suhadollin dhe Lagjen e Doktorëve.