Lajme

QKMF-ja pranon donacion një veturë nga UNICEF-i

  • 26/01/2023
  • By RTV Mitrovica
Share

QKMF-ja pranon donacion një veturë nga UNICEF-i

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” ka pranuar donacion një veturë të tipit “Suzuki Vitara”, në vlerë prej 17,600.00€, nga UNICEF-i.

Kjo veturë do të shfrytëzohet për realizimin e vizitave shtëpiake për nënat dhe fëmijët.

Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi, z. Fahri Shabani, dhe drejtori i QKMF-së, z. Fevzi Sylejmani, kanë falënderuar UNICEF-in për dhurimin e këtij donacioni, duke thënë se ky automjet do të jetë në shfrytëzim të plotë për nevojat dhe kërkesat e qytetarëve.