Lajme

Në Koshtovë u zgjodh Këshilli dhe kryetari i fshatit

  • 24/05/2023
  • By RTV Mitrovica
Share

Në Koshtovë u zgjodh Këshilli dhe kryetari i fshatit

Mbrëmë në fshatin Koshtovë është mbajtur tubimi i radhës me qytetarë për zgjedhjen e kryetarit dhe anëtarëve të këshillave lokale të fshatrave.

Kryetar i këshillit të fshatit Koshtovë me të gjitha votat PËR u zgjodh, Haxhi Salihu, ndërsa këshilli i fshatit do të ketë në përbërje gjithsej 9 anëtarë.

Ky proces i përzgjedhjes është realizuar përmes pjesëmarrjes së nënkryetarit të komunës, z.Arian Tahiri dhe anëtarëve të komisionit për zgjedhjen e këshillave lokal, znj.Xhyljeta Morina Imeri, znj.Majlinda Kurti dhe znj.Valbona Sadiku.

Nënkryetari z.Tahiri, tha se ish arsimtari i nderuar, Haxhi Salihu, përveç kontributit të dhënë në arsim, me energjinë e tij vazhdon që edhe sot të merret me angazhime vullnetare në të mirën e përgjithshme. “Burrat e tillë