Lajme

Memi bashkohet me KB Trepçën.

  • 05/01/2022
  • By RTV Mitrovica
Share

Njëri nga trajnerët më të mirë i gjeneratave të reja Mehmet Xhemajli, është bashkuar me klubin e basketbollit Trepça, ku do të drejtojë gjeneratën U16.

Lajmin e ka bërë të ditur klubi mitrovicas në faqen zyrtare në Facebook.

“Mehmet Xhemajli ( Memi),i bashkohet klubit, për të kontribuar si trener i grupmoshave të reja!

Memi, do ta drejtojë gjeneratën U16, dhe përkrah tij, do të jetë treneri perspektiv, Ermal Selmani”./Mitrosport