Lajme

Kryetari Hamza priti në takim Ambasadorin e Suedisë, Jonas Westerlund

  • 14/09/2022
  • By RTV Mitrovica
Share

Kryetari Hamza priti në takim Ambasadorin e Suedisë, Jonas Westerlund

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, ka pritur sot në takim ambasadorin e Suedisë në Kosovë, Jonas Westerlund, të cilin e falënderoi për kontributin dhe përkrahjen që i është dhënë Kosovës nga shteti Suedez, duke shprehur bindjen se ky bashkëpunim do të vazhdoj edhe në të ardhmen.

Gjatë takimit kryetari Hamza e njoftoi ambasadorin Westerlund për prioritetet e qeverisjes lokale dhe nismat e ndërmarra në fushën e ekonomisë dhe realizimin e projekteve të cilat do të sigurojnë mirëqenie më të mirë për të gjithë qytetarët e Mitrovicës.

Ndërsa, ambasadori suedez, Jonas Westerlund e falënderoi kryetarin Hamza për pritjen si dhe shprehi gatishmërinë e shtetit të tij për zgjerimin e bashkëpunimit me Mitrovicën, në të gjitha fushat me interes të ndërsjellë, veçanërisht në fushën e barazisë gjinore.

Nga ky takim, të dy palët u zotuan për të bashkëpunuar më tutje për të forcuar lidhjet ekonomike ndërmjet të dy vendeve.