Lajme

Komuna e Mitrovicës : Njoftim

  • 21/05/2024
  • By RTV Mitrovica
Share

Njoftohen të gjithë operatorët që ushtrojnë veprimtarinë e transportit të udhëtarëve me Auto-Taxi (individual), Radio-Taxi, si dhe linja të Autobusëve që të marrin pjesë në takimin për Licencimin e operatorëve.

Takimi do të mbahet më datë 22.05.2024 në sallën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës në orën 14:00.

Ju mirëpresim!