Lajme

Komuna e Mitrovicës do të jetë pjesë e edicionit të Panairit Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sporti

  • 14/03/2023
  • By RTV Mitrovica
Share

Komuna e Mitrovicës do të jetë pjesë e edicionit të Panairit Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sportit për të ndarë me vizitorët dhe ekspozuesit e tjerë potencialin dhe mundësitë që i ofron Mitrovica si në fushën e turizmit ashtu edhe atë të sportit.

Vizitojeni stendën e Komunës së Mitrovicës me 27-28 Prill në Sallën 1 Tetori.