Lajme

Fitër Bajrami: Hamza uron besimtarët musliman

  • 10/04/2024
  • By RTV Mitrovica
Share

Kryetari i Komunës së Mitrovicës Bedri Hamza ka urar festën e Fitër Bajramit.

“Uroj që kjo festë të ju sjell më afër familjeve dhe miqëve tuaj duke mbushur shtëpitë e juaja me harmoni, paqe, lumturi e shëndet.
Gëzuar Fitër Bajramin, festat e gëzimet, qofshin gjithnjë pjesë e familjeve mitrovicase!”