Lajme

Emërohen drejtorët e drejtorive në Komunën e Mitrovicës

  • 24/12/2021
  • By RTV Mitrovica
Share

Kryetari i komunës, Bedri Hamza, dhe nënkryetari, Arian Tahiri, kanë emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale

Drejtorët e rinj komunalë janë:

Prof.Dr.Drita Kadriu – Drejtoria e Arsimit

Dr.Spec. Fahri Shabani – Drejtoria për Shëndetësi

Msc. Igballe Islami- Drejtoria për Buxhet dhe Financa

Msc.Granit Tmava – Drejtoria për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë

Ph.D.Valon Ibrahimi – Drejtoria e Inspeksionit

Msc.Ferdi Kadriu – Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Rural

Valdete Idrizi – Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

Dr. Elvis Feka – Drejtoria e Prokurimit

Prof.Ph.D. Bahtir Maxhuni – Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim

Mrs.Artan Berisha- Drejtoria për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë

Arkitekt. Edison Tërnava – Drejtoria për Planifikim dhe Urbanizëm

Msc. Gëzim Stavileci- Drejtoria e Administratës

BA. Egzon Sadiku – Drejtoria për Mbrojtjen e Mjedisit

Drejtoria për Integrime Evropiane dhe Mirëqenie Sociale – do të emërohet në javën në vijim