Lajme

3 pacientë me Covid 19 po trajtohen në Spitalin e përgjithshëm në Mitrovicë

  • 14/01/2022
  • By RTV Mitrovica
Share

Bazuar në raportet e datës 14 janar 2021 nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 36 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 25 të tjerë post-Covid-19, bënë të ditur ShSKUK.

Me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient.
Sipas këtij njoftimi në Klinikën Infektive po trajtohen 13 pacientë, në klinikën e Pulmologjisë, 21 pacientë post-covid.

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient, dhe Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë,

Sa I përket spitaleve të përgjithshme në Kosovë raporti thot se në Spitali i Prizrenit janë 6 pacientë, në Pejë 7 pacientë.
Spitali i Gjakovës ka 5 pacientë. Spitalit Mitrovicës, 3 pacientë dhe Spitali i Ferizajt, 2 pacientë